onsdag 24 juni 2009

ogillar pappersarbete

Nu har det blivit en hel del pappersarbete med facket, har lärt mig att jag ska aldrig byta fack igen. Det skulle vara att skicka in två papper så var det klart, jo tjena. Kan citera Mattias W "det värsta som finns är att vara stressad och ha pappersarbete" Håller fullständigt med han. Har i alla fal fått jobba lite idag också. Strålande sol och hade tur på vålån,liten grupp men fick ändå sälja 3 skivor. Inte så mycket men hade gärna vart där även fast jag inte hade fått betalt, svin fin dag. Imorgon är det en stor Tångböle tur, hoppas det blir mycket försäljning och lika gott väder.

Tack vare det fina vädret så blev vi sugna på att paddla på eftermiddagen. Jag , Oscar och Stefan skulle dra iväg på en snabb tur till Nyland. Det var stort och det gick väldigt långsamt för vi hade mycket nervös snack innan varje fors. Fast vi körde i alla fal och det kändes bra. Den nedre var den roliga för det är en riktigt stor vals som man kör förbi och sen blir minst sagt lite turbulent. Tyvär så var vi lite sent ute så sträckan var i skugga.



Här är Oscar(ni ser paddelbladet) precis framför valsen, den ser större ut från hans vinkel.




Här kommer Oscar efter valsen, klarar sig från att välta även fast det ser ut som att han ska göra det. Sjukt kul och är det fin väder så kanske vi drar dit imån också.



dyker in i curlen innan han gick samma öde som oss andra, nämligen välta i vågen framför han

Sova nu så man orkar jobba

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar